torsdag den 31. december 2009

Nytaarsmagi!

10..9..8..7..6..5..4..3..2..1.... HAPPY NEW YEAR!! - sagde 1000-sinde vis af backpackere og familier i kor da klokken slog tolv..
Vi overvaerede festlighederne fra en baggetop, hvor vi kunne se det meste af Sydneys mange skyskrabere og den smukke Habour Brigde.. Fyrvaerkeri var der 2 omgange af, kl 9 og selvfolgelig et ordentlig brag kl 12.. Jeg havde en super fed dag, som er brandt fast paa nethinden for evigt..!


- Der blev ikke holdt tilbage med den billige men ellers gode champagne her ved middagstid til en lille forfest hos Steven og Sonya..



- Saa gik turen ellers til den baggetop hvorfra vi skulle overvaere fyrvaerkeriet.. Paa vejen saa vi bl.a. denne aboriginal der gav noget af en musikalsk oplevelse paa en gade med sin didgeridoo..


- Vi ankom til baggetoppen kl 13 og undgik alt form for koe.. Herfra begyndte den lange nedtaelling..



- Vejret var lidt overskyet midt paa dagen, det klarede heldivis op hen paa eftermiddagen, men den fantastiske udsigt forblev den samme..



- Martyn, endnu en af gutterne fra Frazer-banden, er indbegrebet af feststemning, og han fastholdte den gode stemning igennem hele dagen..! Vi var desuden samlet 6 personer fra turen til Frazer Island.. Det kalder jeg bare venskab!





- Saa blev der mildest talt sat fut i Sydney.. Der var fyrvaerkeri overalt! - Selv fra fra toppen af skyskraberne..



- Vi havde alle haft en kanon aften! Nu var der ellers bare den lange gaatur hjem iblandt en horde af mennesker..


Ingen kommentarer:

Send en kommentar