fredag den 16. oktober 2009

Cairns.. endelig!!


hej alle.. efter en utrolig lang og svedig flyrejse, ankom den smaaforvirret johan til det enorme land Australien! Mellemlandingerne i Heathrow, Singapore og Darwin gik som smurt - de fleste lufthavne viser sig heldigvis at vaere idiot-sikre (johan-sikre) :)
Da jeg landede i Cairns, havde jeg naturligvis stiftet mig godt bekendtskab med en utrolig venlig Aussie(australier), ved navn Peter. Han var saa venlig at escortere mig fra lufthavnen direkte til mit Hostel - han er desuden 50-60 aarig gammel gut, som tilmed spurgte mig om jeg ville vaere interesseret i en guidet tur op over bjergene paa en mindre tur ud i regnskoven paa den anden side i morgen lordag - jeg tovede ikke og sagde ja!
Derudover har jeg tilbragt dagen med at udforske byen, som heldigvis viser sig at vaere meget overskuelig, taget i betragtning af et indbyggertal paa omkring 120.000.. Mine 7 room-mates er super fine, og de kommer lige fra syd-afrika til Japan..
Til sidst vil jeg lige tilstaa at jeg ikke rigtig har faaet taget nogle billeder endnu, men efter at jet-lagget saa smaat er ved at forsvinde, regner jeg lige med at tjekke natte-livet ud her i aften (fredag) - hvor kameraet lige skal luftes en tur..

>>Denne blog kan garanterer dig et indblik i johans vilde og fabelagtige tur til aus og nz, saa bliv haengende.. fortsaettelse folges..(med billeder) :) <<

Ingen kommentarer:

Send en kommentar