tirsdag den 12. januar 2010

On the road again..

Da 3 fantastiske uger i Sydney var gaaet, var det paa tide at komme videre igen.. kl. 7 en mandag morgen, tog en halv-traet Johan saa med bussen videre til Melbourne.. Busturen viste sig at vaere en 3-dags lang tur med 2 overnatninger, hvor jeg bl.a. fik hovedstaden Canberra at se.. Bussen tog ogsaa et stop forbi The Snowy Mountains... Ja, sne i Australien, tro det eller lad vaere, men alle de folgende billeder er 100% virkelige..



- Den lille bus var ret proppet paa denne tur, men saa var der jo ogsaa bare flere mennesker at falde i snak med.. Bygningen bagved os er den australske parlamentsbygning, med den storste flagstang i toppen jeg nogenside har set..


- Et billede fra taget af parlamentsbygningen..



- Her ser i den australske folketingssal (The House of Representives).. Udover at vaere meget mere moderne og ny, mindede parlamentsbygningen indefra nu meget om Christiansborg..



- Paa forste-dagen ankom vi til The Snowy Mountains, og her et billede fra en stolelift op i bjergene.. Det kriblede godt nok i maven, og vi var alle i liften enige om at der nu var noget der manglede ;)




- Beviset paa at jeg har set sne i Australien ser i saa her..




- Anden-dagen stod paa et lille gys, da vi korte forbi et yderst saert sted, hvor nogle lokale, til aere for busruten, havde valgt at vise deres sans for kunst......



- Ja, disse skilte stoder man en gang imellem paa, og de er ikke bare til for sjov skyld..




- Et sidste billede fra det sydligste punkt i Australien. Det var nu en lidt sjov ting at opleve..




















































Ingen kommentarer:

Send en kommentar