fredag den 15. januar 2010

Farvel Australien og Hej New Zealand!!

Mit forste stop i New Zealand var ikke ligefrem hvad jeg havde forventet.. P.g.a. en musik festival i Auckland var alle hostel fuldt booket, saa de forste 2 naetter tilbragte jeg paa en camper park en times korsel udenfor Auckland centrum.. At komme fra et rent og indbydende hostel i Melbourne, var denne camper park noget af en omvaeltning....



- Da jeg ankom til camper parkens kontor, blev jeg escorteret af en ansat med havetraktor ud paa en fuldkommen ode mark med en masse faar... Her fik jeg saa at vide at jeg frit kunne vaelge et sted at slaa mit telt op.. Hvor luksus!

- Mit eneste selskab de par folgende dage var en masse faar, som nok ikke helt kunne forstaa hvad jeg egentlig lige havde gang i midt ude i deres mark...


- Det lykkes mig heldigvis efter et godt stykke tid at finde et lille omraade op ad et hegn, uden alt for meget lort liggende rundt omkring..

- Faarene var heldigvis ikke alt for nysgerrige og meget fredelige, hvis de saa bare kunne have ladet vaere med at skide overalt havde det vaeret super..! :)






















Ingen kommentarer:

Send en kommentar